Alcatel lanserar seniortelefon med 3G

Alcatel lanserar seniortelefon med 3G

Alcatel lanserar seniortelefon med 3G på den svenska, norska, danska och finska marknaden. Alcatel är ett av TCL Communications tre huvudsakliga varumärken. 

Alcatel lanserar ny seniortelefon med 3G. Bild: Annons i HJ nr 48, 2018

Alcatel lanserar seniortelefon med 3G. Bild: Annons i HJ nr 48, 2018

Alcatel 30.26 är en smart, användarvänlig telefon med 3G för seniorer som skapar trygghet i vardagen. Alcatel 30.26 har stora, tydliga knappar, bra ljudkvalité, stöd för hörslinga och SOS-knapp. Alcatels nya seniortelefon är vikbar och har en laddstation.

Nu lanserar vi Alcatel 30.26 med 3G. De flesta mobiltelefoner i seniorsegmentet i prisintervallet 600-800 kr har bara 2G idag.

Vår nya Alcatel 30.26 är greppvänlig och lätt att ladda, då det bara är att ställa den i laddstationen när den inte används. Det är något som många kunder efterfrågar idag.

Peter Frisch, Country Manager för Alcatel i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

TCL Communication designar, tillverkar och marknadsför produkter och tjänster för mobila enheter och internet över hela världen. 2017 tilldelades TCL Communication högsta betyg för sitt hållbarhetsarbete av Ecovadis.

Varumärket Alcatel marknadsförs i fler än 160 länder i Nordamerika, Latinamerika, Europa, Mellanöstern, Afrika och Asien-Stilla havsregionen. TCL Communication har varit verksamma inom telekombranschen sedan 1999.

Läs mer mer om Alcatel 30.26. Läs mer om Alcatels övriga produktsortiment på Alcatel Mobile, alcatelmobile.com.

Taggar: , , , , ,