Alcatel – nytt uppdrag

Alcatel – Sverige, Norge och Danmark

Alcatel är ett av flera varumärken som TCL Communication står bakom. TCL Communication  är ett av världens tio största mobiltelefonföretag, enligt undersökningsföretaget IDC och företagets uppgifter.

I september i år lanserades A7 - en smartphone  med extra lång batteritid

I september i år lanserades A7 – en smartphone med extra lång batteritid .Bildkälla: Alcatel Mobile

 

 

I september i år lanserades Idol 5s - först ut i Idol 5-serien. Bild: Alcatel

I september i år lanserades Idol 5s – först ut i Idol 5-serien. Bildkälla: Alcatel Mobile

TCL Communication designar, tillverkar och marknadsför produkter och tjänster för mobila enheter och internet  över hela världen under tre huvudsakliga varumärken – TCL, Alcatel och Blackberry. Peter Frisch är Country Manager för Sverige, Norge och Danmark och har valt att samarbeta med Bosons Byrå.

I september i år lanserades två smartphones på den svenska och norska marknaden – A7 och Idol 5S.

Alcatel A7 är ett bra alternativ med bättre batterikapacitet jämfört med många andra smartphones i det här prissegmentet som lanserats på den svenska marknaden

Peter Frisch, Country Manager för Alcatel i Sverige, Norge och Danmark

Telekom idag, som har ett renodlat fokus på kommunikationsteknik och vars läsekrets till stor del består av IT- och Telekomchefer på den svenska marknaden, skrev följande om Alcatel A7 när den släpptes:

Det som utmärker Alcatels nya smartphone är dock batterikapaciteten på 4 000 mAh, vilket är bra med tanke på att de flesta andra konkurrenter ligger på mellan 2 500-2 800 mAh“.

Magnus Bergström, Telecom idag den 4 september 2017

Varumärket Alcatel marknadsförs i fler än 160 länder i Nordamerika, Latinamerika, Europa, Mellanöstern, Afrika och Asien-Stilla havsregionen och TCL Communication har varit verksamma inom telekombranschen sedan 1999.

Läs mer om Alcatel Mobile på alcatel-mobile.com.

Taggar: , , , , , , ,