Miljö och hållbar utveckling

Hus med närodlat vid knuten

Hus med närodlat vid knuten

Grönsta arbetar huvudsakligen med försäljning, projektering och byggnation av växthus till professionella odlare och byggnader för försäljning av växter.  Ibland får de lite annorlunda förfrågningar, som i Kungsbacka, där Grönsta har varit med och byggt ett unikt hus med ett integrerat växthus. Huset har varit ett av de mest klickade objekten i flera veckor under 

Hus med närodlat vid knuten som Grönsta har varit med och byggt. Foto: Grönsta
Hus med närodlat vid knuten som Grönsta har varit med och byggt. Foto: Grönsta

sommaren, då det har varit ute till försäljning på Hemnet, enligt en artikel om det unika naturhuset i Expressen den 22 juli 2017.

Artikel om det unika huset med närodlat vid knuten i Leva och Bo, Expressen.se
Artikel om hus med närodlat vid knuten från Leva och Bo, Expresen.se den 18 juli 2017

Boendet är energisnålt, soldrivet, kretsloppsanpassat och gör det möjligt att odla och bli självförsörjande när det gäller både frukt och grönt.

Se fler bilder på huset med närodlat vid knuten här.

Det var ett spännande projekt att få vara med och utforma och bygga det unika huset utifrån kundens önskemål och resultatet blev riktigt bra, säger Maria Oscarsson, marknadsansvarig på Grönsta. Kul att huset har blivit så populärt!

Vill du också bolla växthusidéer och veta mer om Grönstas olika byggprojekt och verksamhet? Kontakta Maria Oscarsson, 070-6729907, mo@gronsta.se.