Uppdragsgivare

Jubileumskonsert med Enköpings Kammarkör

Jubileumskonsert med Enköpings Kammarkör

Jubileumskonsert med Enköpings Kammarkör. Lördagen den 20 oktober  arrangerar Enköpings Kammarkör en galakonsert där de blandar gammalt, nytt, klassiskt och modernt för att fira sina 50 år. 

Jubileumskonsert med Enköpings Kammarkör. Affisch för galakonserten som äger rum i Vårfrukyrkan i Enköping, lördagen den 20 oktober.
Jubileumskonsert med Enköpings Kammarkör. Affisch för galakonserten som äger rum i Vårfrukyrkan i Enköping, lördagen den 20 oktober, från Enköpings Kammarkörs hemsida, enkopingskammarkor.se

Enköpings Kammarkör firar 50 år med fyra jubileumskonserter under året, varav två konserter redan har genomförts (den 16 februari och den 5 maj). Återstående jubileumskonsert efter lördagens arrangemang, är den 22 december. Samtliga jubileumskonserter äger rum i Vårfrukyrkan i Enköping.

Bosons Byrå är en av Enköpings Kammarkörs sponsorer. Bosons Byrå har hjälpt till att hitta en ny, användarvänlig och mobilanpassad hemsida inför jubileumsåret.

Se Enköpings Kammarkörs nya hemsida, läs mer om deras tidigare konserter, 50års-jubileum och se deras jubileumsfilm här.