MF Bygg och Smidesservice – nytt uppdrag

MF Bygg och Smidesservice – kvalitetssäkrade och certifierade inom tillverkning av baskrar, byggnadssmide och legotillverkning

MF Bygg och Smidesservice behövde hjälp med att flytta sitt innehåll från sin tidigare hemsida till en ny, användarvänlig och mobilanpassad hemsida. Företaget kan nu själva ta hand om sin webbsida, skriva inlägg och lägga in bilder.

MF Bygg & Smidesservice nya hemsida 2017

MF Bygg och Smidesservice nya hemsida 2017. Företaget kan nu själva ta hand om sin hemsida.

– Det är viktigt för oss att själva kunna ta hand om företagets hemsida, att berätta om aktuella arbeten, pågående projekt, certifieringar och annat , säger Mikael Fontana, grundare och vd på MF Bygg och Smidesservice.

 

 

MF Bygg och Smidesservice AB, är etablerade i Eskilstuna – en stad som har en lång historik som industristad och som brukar kallas “Smedsstaden” på grund av sin omfattande smidesverksamhet. Företaget grundades 1991 av Mikael Fontana och har en fullt utrustad smidesverkstad.

MF Bygg och Smidesservice har ett 30-tal anställda och är kvalitetssäkrade och certifierade enligt ISO 3834-3 och EN 1090-1.

De huvudsakliga arbetsområdena omfattar bland annat tillverkning av olika betongbaskrar, byggnadssmide och legotillverkning. En stor del av arbetet avser arbete med stålkonstruktioner, framför allt stomsystem till alla former av byggnader, till exempel flerbostadshus. Samtliga smeder är licensierade enligt europeisk standard.

Kunderna finns över hela Mälardalen, en stor del i Stockholmsregionen och även på andra platser i Sverige. Några exempel på arbeten som MF Bygg & Smidesservice har utfört, är Sollidenscenen på Skansen, Tornet i Linköping, Läggesta Station, Astra i Södertälje, P-huset vid Huddinge Sjukhus, Mikroskåpet i Linköping, Motala Station och Arlandas bagagesortering.

Taggar: , , , , , , , , , , ,