Uppdragsgivare

Parmaco arrangerar seminarium i Almedalen

Parmaco arrangerar seminarium med Hans Lind, professor i fastighetsekonomi på KTH

Parmaco arrangerar ett seminarium på tisdag i nästa vecka, i Almedalen. Kommunernas ekonomi är ansträngd och en stor utmaning är att kunna matcha behov med lokalkapacitet. Hur tänker kommunerna då det gäller verksamhetsbyggnader inom barnomsorg och skolor? Är det alltid bättre att bygga och äga fastigheterna, eller är det mer flexibelt att hyra långsiktigt?

Parmaco arrangerar seminarium i Almedalen 2017
Parmaco arrangerar seminarium i Almedalen 2017 tillsammans med Hans Lind, professor i fastighetsekonomi på KTH. Annonsen är utformad av Öppet.

Seminariet kommer att hållas i Offentliga Affärers tält nere i hamnen tisdagen den 4 juli kl 13.15–14.15 och rubriken på seminariet är: ”Äga eller hyra kommunala verksamhetslokaler? – Hur kommunen bäst planerar för långsiktiga behov”. Om detta kommer fastighetsekonomen Hans Lind att prata och Kommuninvests senaste rapport kommer att gås igenom.

En namnkunnig panel kommer att debattera om det är bäst att äga eller hyra, och om man kanske ska tänka i helt nya banor. Parmaco hoppas på ett intressant samtal och bjuder på något gott att äta och dricka vid minglet direkt efter seminariet. Läs mer om seminariet och vilka som deltar i programguiden om Almedalen 2017.

Vill du veta mer? Kontakta Petra Zillén som är projektledare för seminariet, 0733-84 29 52, petra.zillen@boxcomm.se.