Uppdragsgivare

Parmaco erbjuder en lösning på platsbristproblematiken i förskolan

Parmaco erbjuder en lösning på platsbristproblematiken i förskolan

Parmaco erbjuder en lösning på platsbristproblematiken i förskolan och utformar en förskola inom 4 månader. Det gör företaget genom sitt koncept Blomman. Blomman gör det möjligt att hyra en dynamisk förskola så länge det finns ett behov. Förskolan uppfyller samma höga krav som en permanent förskola och kan vara på plats redan inom 4 månader.

Parmaco erbjuder en lösning på platsbristproblematiken i förskolan. Annons från dagenssamhälle.se, våren 2019. Utformad av Öppet.
Parmaco erbjuder en lösning på platbristproblematiken i förskolan. Annons från dagenssamhälle.se, våren 2019. Utformad av Öppet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Parmacos byggnader uppfyller de krav som kommunerna ställer, vanligtvis gäller samma höga krav som på permanenta byggnader såsom krav inom isolering, ventilation, värme, säkerhet och miljö. Företaget hyr ut förskola eller skola och även vårdhem eller kontor som anpassas efter respektive behov och som används den tid som behovet finns.

Ett eget designteam finns till hands under arbetet med byggnaden och olika samarbeten med arkitekter och ingenjörer. Arkitekturen är viktig för att byggnaden ska kunna skräddarsys utifrån önskemål samt för att kunna anpassas till omgivningen.

Parmaco finns på den svenska marknaden sedan oktober 2015  med huvudkontor i Stockholm och har idag även kontor i Lund, Norrköping, Nyköping, Växjö och Örebro. Tidigare har Parmaco levererat Nordeuropas största flyttbara skola.

Öppet har utformat Parmacos kampanj för förskolekonceptet Blomman och Bosons Byrå har fått förtroendet att ta hand om medieplaneringen.

Läs mer om Parmaco och konceptet Blomman för förskolan på parmaco.se.