Branschnytt

Parmacos monter populär på Kvalitetsmässan 2015

Parmaco har byggt och hyrt ut skolor, förskolor och äldreboende i snart 60 år i Finland. Den genomsnittliga hyrtiden är 3-10 år. Nu finns företaget också på den svenska marknaden. Den 3-5 november deltog företaget i Kvalitetsmässan på Svenska Mässan i Göteborg – Europas största konferens- och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.

Parmaco på Kvalitetsmässan 2015. Fotograf: Christoffer Nilsson
Parmacos monter var populär på Kvalitetsmässan 2015. På bilden: Ansvariga för den svenska marknaden – Thomas Jansson och Eric Sjöö. I mitten på bilden, Ann Jangsell, Hexanova. Fotograf: Christoffer Nilsson, Offentliga Affärer.

Över 10 000 personer deltog i mässan och Parmacos monter väckte stor uppmärksamhet och blev välbesökt med budskapet att ”permanent inte alltid är bästa lösningen”. Företaget erbjuder riktiga, dynamiska byggnader efter behov som förändras. Byggnaderna tillverkas med modern energisparande teknik och stommar och fasader görs i trä. Läs mer om Parmacos byggnader här. Bakom den kreativa utformningen för lanseringen i Sverige, står the Teem och Bosons Byrå har fått förtroendet att ta hand om medieplaneringen.