Seniorkonsult Direkt

Seniorkonsult Direkts Nyhetsbrev nr 20, 2020

Seniorkonsult Direkts Nyhetsbrev nr 20, 2020 – läs intervju med mathantverkare, Maria Printz

Seniorkonsult Direkts Nyhetsbrev nr 20, 2020 finns nu att läsa. Nyhetsbrevet skickas ut fyra gångar per år. I varje utskick lyfts någon av nätverkets specialister fram. I det här numret är det Maria Printz.

Seniorkonsult Direkts Nyhetsbrev nr 20, 2020
Seniorkonsult Direkts Nyhetsbrev nr 20, 2020, där en av Seniorkonsult Direkts specialister, Maria Printz, intervjuas

Maria Printz, är mathantverkare och driver Prinsen kommer sedan flera år tillbaka och är en av tre mathantverkare som ingår i Tre Kockar i Sörmland tillsammans med Patrik Arneke och Lasse Dahlén. Maria har mer än 25 års erfarenhet som kock och bagare i livsmedelsbranschen, har fått flera utmärkelser genom åren och är en av initiativtagarna till Sörmlands Matkluster. Hon är också ordförande i ledningsrådet för Culinary Craft – ett nytt gymnasieprogram i Strängnäs som startade 2016.

Läs hela intervjun med Maria Printz i Seniorkonsult Direkts nyhetsbrev nr 20. Du kan även läsa mer om föregående nyhetsbrev, nr 19, här och samtliga nyhetsbrev som har kommit ut sedan starten här.

I Seniorkonsult Direkts nätverk ryms en mängd olika specialistkompetenser, till exempel: affärsrådgivning, ekonomi, grafisk formgivning, inredning, IT, kommunikation, marknadsföring, marknadskommunikation, marknadsundersökning, mathantverk, relationer, retorik, röst- och sångträning, varumärkes-utveckling, översättning, med mera. Flera av specialisterna har skrivit böcker inom sitt respektive specialområde.

Nätverket Seniorkonsult Direkt startades 2014 av Eva Albäck och Pia Boson. Idén med att samla specialister under ett gemensamt varumärke, är att göra det möjligt att snabbt leta fram en specialistkompetens direkt, utan några mellanhänder.

De specialister som du hittar hos seniorkonsultdirekt.se, har alla minst tio års erfarenhet inom sitt verksamhetsområde och några har mer än 30 års erfarenhet. Hos Seniorkonsult Direkt har du möjlighet att snabbt få tag på specialistkompetens.

Har du också många års erfarenhet inom ditt specialistområde, driver eget företag och vill veta mer om Seniorkonsult Direkt? Skicka ett mejl till: info@seniorkonsultdirekt.se